Hirdetés

Kristen Stewart reagált arra, hogy vállalná-e Joker szerepét

|

Twitteren nagyot ment az ötlet, de a színésznő gyorsan lehűtötte a kedélyeket.

Hirdetés

Kristen Stewart hosszú utat tett meg az Alkonyat franchise-ban játszott kissé naiv Bella figurája, és a Diana hercegnőt középpontba állító, sokak szerint Oscar-díjra esélyes Spencerben nyújtott alakítása között. Az általa bejárt karrier sokban hasonlít egykori szintén Alkonyatos színészkollégája, a következő Batman köpenyét magára öltő Robert Pattinson elmúlt néhány években látott teljesítményéhez, így nem is kellett hozzá sok idő, hogy a rajongók máris elkezdjenek azon morfondírozni, mi lenne, ha valamikor a későbbiekben Stewart kapná meg a denevérember ősellenségének, Jokernek a szerepét. 

Hirdetés

A nagy kérdést, miszerint a színésznő igent mondana-e egy ilyen felkérésre a Variety szegezte neki, miután egy író, Jeremy Whitley feltüzelte a kedélyeket Twitteren - Stewart pedig röviden meg is válaszolta a kérdést. Elmondása szerint bár imádja az emögött rejlő energiát, a karaktert már annyi nagyszerű színész alakításában láthattuk az évek során, hogy ő inkább passzolná a dolgot, hogy valami újba vághassa a fejszéjét. Stewart a mondandója zárásaként azért hozzátette, az viszont nem lenne ellenére, ha egy rémisztő, kissé őrült figurát kellene életre keltenie. 

Ti el tudnátok képzelni a színésznőt Jokerként vagy még a feltételezés is felháborító?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.