Hirdetés

Gyönyörű előzetest kapott Kristen Stewart Diana-filmje

|

A Jackie rendezője, Pablo Larraín ismét egy megtörtént esetet dolgozott fel.

Hirdetés

2016-ban egy lassan építkező, de gyönyörű és líraian érzéki filmmel jelentkezett Pablo Larraín. A Jackie nem találta fel a spanyolviaszt és nem is szerette volna megújítani a történelmi/életrajzi filmes zsánert, ám a rendező olyan érzékiséggel nyúlt Jacqueline Kennedy történetéhez (amihez még hozzátartozott Natalie Portman finom és minimalista játéka is), hogy mégis a 2010-es évek egyik legmagasztosabb és látványosabb filmje lett. Pontosan emiatt várják annyian Larraín legújabb munkáját, ami ismét egy életrajzi alkotásnak tudható be: Diana walesi hercegnő (szintén tragikus) életét fogja bemutatni a Spencer.

Hirdetés

A Spencer - ami Diana családnevére utal - Kristen Stewartot teszi meg a címszereplőnek (ez máris sok embernél kiverte a biztosítékot). Erről már egy hivatalos képet is közzétettek anno, most viszont egy másfél perces (gyönyörű) előzetes is érkezett, amiben már mozgás közben csodálhatjuk, hogy meg Larraín és Stewart hogyan álmodták filmre ezt a történetet. Külön jó hír, hogy a forgatókönyvet az a Steven Knight jegyzi, akinek neve eddig olyan filmekhez és sorozatokhoz köthető, mint Locke, a Tabu vagy éppen az Eastern Promises: Gyilkos ígéretek. Stewart mellett pedig olyan színészek fognak felbukkanni a Spencerben, mint Sean Harris (A zöld lovag), Timothy Spall (Harry Potter-filmek) vagy Sally Hawkins (A víz érintése).

A Spencert két szeptemberi nemzetközi filmfesztivál versenyprogramjába is beválasztották, a mozikba pedig november elején fog érkezni. Titeket meggyőzött az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.