Hirdetés

Chris Hemsworth is szerepel az új Krokodil Dundee filmben!

|

Sokan továbbra sem tudják eldönteni, hogy a Dundee: The Son of a Legend Returns Home csak egy drágább reklám vagy valóban egy film lesz-e, mindazonáltal most kiderült, hogy a gárdát erősíti maga Thor, Chris Hemsworth is.

Hirdetés

A napokban érkezett a megdöbbentő hír, hogy folytatódik Peter Faiman 1986-os klasszikusa, a Krokodil Dundee a jogokat birtokló Rimfire Films-nek köszönhetően, méghozzá a címszereplő fiával, Briannel (Danny McBride) a főszerepben, aki megpróbálja felkutatni eltűnt édesapját (ezúttal is Paul Hogan). Most egy újabb castingnak örülhetnek a széria rajongói. 

Hirdetés

Noha az emberek össze vannak zavarodva a projekttel kapcsolatban - sokan például csak egy drágább Super Bowl TV Spotnak tartják -, az vitathatatlan, hogy McBride mellett a Bosszúállók- és Thor filmeknek köszönhetően sztárrá váló Chris Hemsworth is csatlakozott a csapathoz, aki Dundee üzlettársának, Walter "Wally" Reilly-nek a fiát, Wally Jr.-t alakítja. Wally-t John Meillon keltette életre az első két Krokodil Dundee filmben, a színész azonban 1989 augusztusában, 55 évesen elhunyt, így - Paul Hogannel ellentétben - ő már biztosan nem fog felbukkanni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.