Hirdetés

Kurt Russell a fiával együtt fog szerepelni az új Godzilla-sorozatban

|

A sorozat az Apple számára készül.

Hirdetés

A legutóbbi Godzilla-film, a Godzilla Kong ellen sikerén felbuzdulva a Legendary úgy döntött, hogy próbálkoznak egy sorozattal is, amit az Apple számára készítenek. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy sikerült szerezniük egy igazi nagyágyút, aki mindenképpen emeli kicsit a végeredmény nívóját. Ugyanis az ismert színész, Kurt Russell csatlakozott a projekthez és magával vitte fiát, Wyattet is. 

Hirdetés

A Godzilla and the Titans című sorozat a Titánok és Godzilla összecsapását követően fog játszódni és egy családot fog a középpontba állítani, amelynek szembe kell néznie nem csupán azzal, hogy a szörnyek létező dolgok, de bizonyos családi múlttal és titkokkal is. 

Kurt és Wyatt nem tudni, hogy pontosak kiket fognak megformálni, csak sejtjük, hogy rokoni kötelék lesz köztük a történet szerint is. Ők ketten egyébként olyan színészek társaságába kerülnek, mint Ren Watabe, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Joe Tippett, valamint Elisa Lasowski. A sorozat ha minden igaz, akkor a 2014-es Godzilla és annak folytatása között fog játszódni (ez azonban hivatalosan nincsen megerősítve) és a produceri feladatokat Chris Black és Matt Friction fogják ellátni. Míg a rendezést (legalábbis egy-két epizód erejéig) az a Matt Shakman vállalta magára, aki a Wandavíziónál is ült a rendezői székben. Egyelőre nem tudjuk, mikor láthatjuk majd az első epizódot. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.