Hirdetés

Kvíz: te mennyire ismered a filmes bajuszokat?

|

Kenneth Branagh olyan arcszőrzetet villant a Gyilkosság az Orient Expresszen új feldolgozásában, hogy nem bírtuk megállni és összeállítottunk egy kvízt 15 jellegzetes filmes bajusszal. Ti felismeritek mindet?

Hirdetés

Nemrég mutatták be az új Gyilkosság az Orient Expresszen filmet, amelyben Kenneth Branagh bújik a legendás mesterdetektív, Hercule Poirot bőrébe, ráadásul teszi mindezt úgy, hogy kackiásabb bajuszt varázsolt magára, mint bármelyik elődje. 

Hirdetés

Ennek kapcsán egyszerűen képtelenek voltunk megállni, hogy ne tekintsünk körbe Hollywood legemlékezetesebb arcdíszei között és annyi daliás darabot találtunk, hogy vétek lett volna kihagyni egy kvíz lehetőségét. Az alábbiakban 15 képet találtok, mindegyikhez négy opcióval... ti kitaláljátok, hogy melyik bajuszhoz melyik film tartozik? Pödörjétek meg a pödörni valót és indulhat a játék!

A kritikánkat pedig ide kattintva olvashatjátok el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.