Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1981 filmjeit?

|

Imádod a második Mad Max-filmet? Gyerekes nosztalgiával nézed mindig a Vukot? Vagy unásig láttad már Az elveszett frigyláda fosztogatóit? Akkor ez a te kvízed lesz!

Hirdetés

Az előző, 1980-as évek filmes kvíz hatalmas sikernek örvendett, ami abszolúte meglepett minket. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett tőletek, amik kapcsán nem tudunk eléggé hálásak lenni, ezúttal is nagyon köszönjük. És mivel addig kell ütni a vasat, amíg meleg, folytatjuk tovább ezt a kvízsorozatot, nevezetesen 1981-gyel.

Hirdetés

Ekkor debütáltak az olyan mára már nagy klasszikusoknak tartott filmek, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói, a Mad Max 2: Az országúti harcos, a legelső Evil Dead: Gonosz halott vagy éppen a Vuk és a Mephisto is. Vágjunk is bele ebbe a tíz kérdésbe!

Ti mennyit találtatok el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.