Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1980 filmjeit?

|

Kívülről fújod a Flash Gordon betétdalát? A Birodalom visszavág nem tud újat mutatni? Még mindig lúdbőrzik a hátad a chi-chi-chi ka-ka-ka zörejektől? Akkor ez a te kvízed lesz!

Hirdetés

2021-re szerettünk volna valamilyen újfajta, tematikus kvízekkel szolgálni nektek, hiszen a tavalyi darabokat (például a Felnőtt animációs vagy éppen a Rick & Morty kvízünket) is nagyon szerettétek. Sajnos míg tart a járvány, nem tudunk szervezni "élő" vetélkedőket - pedig már nagyon jó lenne újra összefutni veletek -, így be kell érnünk az online felület adta lehetőségekkel. A szerkesztőkkel pedig azt beszéltük, hogy hasonlóan, mint testvéroldalunk, a GameStar, mi is elkezdünk adott évszámra specifikus kvízekkel foglalkozni - annyi különbséggel természetesen, hogy mi a filmes tematikát vesszük alapul.

 

Hirdetés

A legelső ilyen megmérettetés kérdései kereken az 1980-as évek alkotásaiból lesznek, mint például a Péntek 13, a Ragyogás vagy éppenséggel A Birodalom visszavág. Indulhat is a móka:

Ha tetszik ez a formátum, és szeretnétek még ilyen kvízekkel találkozni, akkor jelezzétek nekünk a kommentek között, és legközelebb az 1981-es év filmjeiből fogunk szemezgetni. Valamint persze osszátok meg velünk és a többiekkel is az eredményeteket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.