Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a videojáték-adaptációkat?

|

"It's-a Me, Videojáték-adaptáció Kvíz!" - vagy valami hasonló...

Hirdetés

Van az a szólás-mondás - nem csupán Hollywoodban, de mindenhol, ahol üzemelnek a mozik és lehet nézni filmeket -, hogy igazán jó videojáték-adaptáció még mindig nem készült. Ha nagyon szőrös szívűek akarunk lenni, akkor valamilyen szinten igaznak is titulálhatjuk ezt az állítást, viszont ha megengedőbbek vagyunk, akkor egészen biztosan tudunk említeni egy-egy olyan darabot, ami valóban jól sikerült. Ezekből szedtünk össze a múltkor a gigacikkünkben egy csokorra valót (igen, nagyon megengedőek voltunk), most viszont a hagyományos kvízformában is megemlékezünk erről a hányatott sorsú filmzsánerről.

Hirdetés

A kérdések között egyszerre fogtok találni jó, kevésbé jó és egyenesen szörnyű videojáték-adaptációkat is, jelen esetben nem figyeltünk arra, hogy csak a top filmekből szemezgessünk kérdéseket.

Ahogy eddig, a többi kvíznél, úgy most, ennél is osszátok majd meg velünk, milyen eredményt értetek el - valamint azt is, hogy a rengeteg közelgő és távoli adaptáció közül melyiket várjátok a leginkább, melyik minőségi sikerében bíztok (filmes, sorozatos vonalon egyaránt).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.