Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Tom Cruise filmjeit?

|

Az alábbi kvíz 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát - töltsd ki hát gyorsan!

Hirdetés

Rengeteg óra forgatás, hosszabb huzavona és a többedik halasztás után végre valahára mozikba kerül a héten a Top Gun folytatása, a Maverick. Az 1986-os első film rajongói már a legelső előzetes óta a fellegekben járnak, a korai kritikák és a vélemények pedig rendre azt hangoztatják, hogy nem csupán jól sikerült ez a második rész, de játszi könnyedséggel túl is szárnyalta az előzőt (ezer bocs a méla szóviccért). Már csak amiatt is, hogy végre nagyvásznon láthatjuk Tom Cruise hajmeresztő mutatványait, összeállítottunk egy újabb tematikus kvízt a színészre és a filmjeire koncentrálva. 

Hirdetés

Ahogy lenni szokott, 10+1 kérdéssel találkozhattok majd az alábbi kvíznél is, melyek közt egymás után foglalnak helyet az egyszerű, a nehéz és a teljesen bagatell témák. Mindenképp meséljétek el, hogy hány pontot értetek el, illetve azt is, hogy ti hogy álltok Cruise-hoz mint színészhez és emberhez is egyaránt. Szeretitek, bírjátok, elfogadjátok vagy a hátatok közepére se kívánjátok? Mondjátok el a kommentekben.

Illetve ti milyen formában fogjátok majd nézni a Top Gun: Mavericket? Sima 2D, IMAX, 3D vagy ScreenX?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.