Hirdetés

Egy időre leállították a Halálos iramban 9. forgatását

|

Baleset következtében szünetelnek a kamerák, nyilatkozta a stúdió.

Hirdetés

Már csak párat kell aludni, hiszen mindjárt debütál a Halálos iramban franchise legelső különálló spin-off filmje, a sokak által várt Hobbs & Shaw, mialatt a sorozat következő számozott epizódját már javában forgatják. Vagyis egészen pontosan csak forgatnák, ha nem kellett volna az egész produkciót szüneteltetni egy időre egy tragikus baleset folytán. Részleteket sajnos nem osztottak meg velünk, mindössze csak a körülírt helyzetet tudjuk.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az új film egyik akciódúsabb jeleneténél, egy több méter magas erkélyről való leugrásról az arra kijelölt kaszkadőr súlyosan megsérült, mikor a biztosítókötél elszakadt, ennek következtében fejjel a földhöz csapódott, azonnal kórházba is szállították. Elmondásuk szerint egyáltalán nem számítottak rá, hogy ekkora baleset lesz a vége, hiszen mindent az előírásoknak megfelelően csináltak. A balesetet szenvedő kaszkadőrt a menyasszonya tájékoztatása szerint mesterséges kómában tartják, az állapota stabil. Hogy több ilyen ne fordulhasson elő, a rendező Justin Lin (Star Trek: Mindenen túl, Halálos iramban 5-6) és az egész stáb leállította a forgatást az ellenőrzés és a hibák kijavítása végett. Elvileg csak egyetlen napig álltak le a kamerák, de a balesetet körülményeit még vizsgálja a rendőrség. 

Mi mielőbbi jobbulást kívánunk a balesetet szenvedő kaszkadőrnek, és reméljük, hamarosan megosztják velünk, hogy javult-e az állapota.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.