Hirdetés

Leállt a Vaják harmadik évadának forgatása

|

Henry Cavill pozitív COVID-tesztet produkált.

Hirdetés

Ismét rájár a rúd a Vaják produkciójára, ugyanis a második évad forgatása után a harmadik szezon munkálatainál is kényszerszünetet kell tartaniuk, miután a főszereplő Henry Cavill pozitív COVID-tesztet produkált. A Redanian Intelligence értesülései szerint július 25-én állt le a produkció, pont azelőtt, mielőtt egy nagy csatajelenetet leforgathattak volna.

Hirdetés

A második évad forgatásának szünete azt eredményezte, hogy csak tavaly decemberben jelent meg a folytatás, így a mostani pauza újabb csúszást okozhat a sorozat történetében, és a 2023 elejére rebesgetett premier is egyre valószínűtlenebb. A Netflix persze most óvatosabb volt, és egyelőre nem is tűzött ki premiert a harmadik évadnak, ami A megvetés ideje című kötetet fogja feldolgozni Andrzej Sapkowski regényciklusából.

Cavillnek szerencsére nincsenek komoly tünetei, úgyhogy a produkció csúszása, és az azzal járó plusz költségek mellett nincs miért aggódnia a Netflixnek, sem a rajongóknak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.