Hirdetés

Leforgatják a Bűnös várost, a Valami Amerika szereplőinek filmjét

|

Egészen szokatlan megoldással rukkol elő a legnézettebb magyar filmek rendezője.

Hirdetés

Herendi Gábor az elmúlt két évtized alatt olyan közönség- és kasszasiker filmeket rendezett mint például a Valami Amerika-sorozat, a Magyar Vándor és a Kincsem. Előbbi 2002-es első részét 529 ezer néző látta, a folytatásokat 448 ezer és 371 ezer, a honfoglalókról szóló komédiára 460 ezer ember váltott jegyet, míg az igaz történet alapján készült Kincsem 456 ezer jegyeladást generált. Ezek fényében nem meglepő, hogy a rendező legújabb, szintén igaz események ihlette alkotásával, a Szabó Győző önéletrajzi könyve nyomán készült Toxikómával szemben is nagy az elvárás.

Hirdetés

Herendi azonban nem pihen, miközben a pandémia miatt elcsúsztatott premierjére készül, hamarosan elkezdi forgatni következő, egész estés filmjét. A Bűnös város címet viselő produkció koncepciója egészen különleges, ugyanis a film sokak számára már ismerős lehet a Valami Amerikából. A Bűnös város volt ugyanis az a produkció, amire a film főhősei a történet szerint megpróbáltak pénzt szerezni.

A 24.hu mai cikkében szemlézi Herendi ATV-s interjúját, amiben a rendező bejelentette, hogy ténylegesen is megvalósul a Bűnös város. A rendező szerint a már elkészült forgatókönyv, borzasztó vicces lett és minden alkotó nagyon lelkes a film miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.