Hirdetés

Csak jövőre foroghat a Legendás állatok folytatása

|

Révbe érni látszik a Harry Potter spin-off legújabb része.

Hirdetés

A Grindelwald bűntettei névre keresztelt második rész után egy kicsit megtorpant a Legendás állatok széria. A folytatás valahogyan elveszítette az első rész báját, és sokan J.K. Rowling forgatókönyvére is panaszkodtak. Hasonló problémák kezdtek gyülekezni a harmadik rész körül is, így végül úgy döntöttek a készítők, hogy csak akkor küldik kamerák elé a produkciót, ha már minden részlet szépen összeállt.

Hirdetés

Láthatóan nagy a törekvés arra, hogy ezúttal minden rendben legyen a szkripttel, hiszen a júliusról novemberre áttolt forgatás most még tovább csúszott. Mindezt a Jacob Kowalskit alakító Dan Foglernek köszönhetően tudtuk meg, aki szerint 2020 februárjában startolhat el végre a produkció. Noha Fogler még nem kapott forgatókönyvet a kezébe, úgy hallotta, hogy Rowling éjt nappallá téve dolgozik rajta. A színész viccesen azt is megosztotta a sajtóval, hogy személy szerint hogyan látja karaktere visszatérését.

"Remélem, hogy visszakapja Queenie-t. Nem láttam még a forgatókönyvet, viszont az utóbbi időben sokat fogytam, amit vicces lenne a filmben azzal magyarázni, hogy Queenie, ahogyan már máskor is tette, megbabonázott, de most azzal, hogy jöjjek formába. Persze pszichés okai is lehetnek. Épp a nagy gazdasági világválság idején járunk, aminek a tetejében el is vesztett valakit. Elveszítette a szerelmét. Mi van, ha étvágya sincs többé?"

A film hivatalos megjelenési dátuma jelenleg 2021. november 12-én lesz esedékes, amit remélhetőleg a tervezettnél későbbi kezdés mellett is sikerül tartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.