Hirdetés

A Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben választ kapunk az előzetes egyik nagy kérdésére?

|

Legalábbis az egyik színésznő állítása szerint.

Hirdetés

Múlt héten debütált a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első előzetese, tegnap pedig befutott a trailer szinkronos verziója is. Azonban már rögtön az első pillanatokban volt valami, ami kiakasztotta a harcdore rajongókat, amire az egyik színésznő próbált magyarázatot adni.  

Hirdetés

Az előzetes a Roxfort jól ismert ódon falaival indít, ahol hirtelenjében a Mágiaügyi Minisztérium aurorjai jelennek meg hopponálva. A filmek és a könyvek rajongói viszont jól tudják,, hogy ez az iskolát védő bűbájok miatt elviekben nem lenne lehetséges. Felmerül a kérdés, hogy ez csak egy felesleges apróság, amin a rajongók rugóznak - elvégre a minisztériumi varázslók akkortájt sok mindent felülírhattak az iskola bűbájai körül - vagy egyfajta logikátlanság a forgatókönyvet ezúttal is jegyző Rowling. Emlékezzünk csak, hogy a hopphálózatra is ráláttak a Főnix Rendjében Umbridge kandallójának a kivételével. A film egyik szereplője, Jessica Williams szerint feleslegesen aggodalmaskodunk. 

Ki is tudhatna többet a Potter-univerzumól, mint az, aki teremtette. Senki sem. Akkor ez mégis mi a francot jelent? Nem gondoltatok abba bele, hogy a film majd megválaszolja? Hogy okkal került bele? Gondoljátok, hogy többet tudtok, mint aki mindebben érdekelt? 

Ms. Williams kétségtelenül elragadtatottan beszél - még ha eddig meg nem nevezett szerepéről azt sem tudjuk, mekkora szerepe lesz az egészet tekintve - viszont nem kevésbé, mint néhány vehemens rajongó. Abban pedig igaza van, hogy mivel ez egy 5 részes előzményszéria második epizódja a Harry Potter-világához, azért rengeteg mindenre - jelentéktelenekre éppúgy, mint jelentőségteljesekre - a filmekből fogunk választ kapni és nem a marketinganyagokból. A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 15-től lesz látható a honi mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.