Hirdetés

Az Ilvermorny professzora is szerepelni fog a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben

|

Ezt maga J.K. Rowling jelentette be.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy J.K. Rowling varázsvilágában az iskoláknak, oktatási intézményeknek kiemelt szerep jut (egy volt tanárnőtől ez csak természetes), és azt már a Legendás állatok és megfigyelésük is meglebegtette, hogy a Roxfort mellett az amerikaiak varázslóiskolája, az Ilvermorny is szerephez jut. Maga széria rendezője, David Yates is pedzegette már a korábbi nyilatkozataiban, hogy az 5 részes történet folyam keretében az Ilvermorny is fontos szerepet kap, ezt pedig maga Rowling erősítette meg a karakternek és annak szerepének - valamint megformálójának - a bejelentésével.

Hirdetés

Az írónő ugyanis egy videóban fedte fel a Harry Potter és az elátkozott gyermek színdarab new yorki bemutatóján, hogy Jessica Williams, amerikai színésznő és komikus fogja megformálni az Ilvermorny professzorát, Eulalie (Lally) Hicks-et. Rowling azt is elárulta a szereppel kapcsolatban, hogy Williams csupán egy aprócska szerepben fog feltűnni a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben, viszont lényegesen hangsúlyosabban lesz jelen a széria következő, harmadik felvonásában. Williams volt az a színésznő is, aki legutóbb kiállt Rowling védelmében, amikor az első előzetes kapcsán a rajongókban felmerült, hogy hogyan is lehetséges az, hogy a Roxfort területén hopponáljanak.

Logikusan belegondolva pedig adja magát a dolog. Grindelwald (Johnny Depp) jelenléte veszélyt jelent a varázsvilágra és a muglikra, avagy magnixekre egyaránt,így érthető, hogy nem csupán Dumbledore (Jude Law) kéri volt tanítványa, Göethe Salmander (Eddie Redmayne) segítségét, hanem Hicks (Williams) is hasonlóképp tesz a Goldstein-nővérekkel, Tinával (Katherine Waterston) és Queenie-vel (Alison Sudol).

Persze a rajongók a széria végcélját már nagyjából tudják (Dumbledore és Grindelwald párbaja), azonban az odáig vezető út még számos kérdést (és az írónőt ismerve témát) rejt még magában. Ennek az útnak a következő állomása lesz Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, amely november 16.-án kerül a mozikba.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.