Hirdetés

Lerántották a leplet az első Legendás állatok LEGO szettről

|

A LEGO év végéig garantáltan eltünteti a pénzünket.

Hirdetés

Legalábbis a filmrajongók, LEGO-gyűjtők és családosok pénztárcájából biztosan. Még ki sem futottak a Fekete Párdduc készletek, már ettől a hónaptól debütálnak a Bosszúállók: Végtelen háború készletei, ezt követően szinte egy időben a Solo - Egy Star Wars-történet és a Jurassic World: Bukott birodalom szettek jönnek, nyáron vélhetően A Hangya és Darázs készletekre is számíthatunk, az év második felében pedig J.K. Rowling fantáziabirodalmának készletei tüntetik el a galleonokat a Gringottsi bankszámlánkról.

Hirdetés

Nem rég már bemutattuk az augusztusban debütáló új Harry Potter-készletet, egy vadonatúj Roxfort-kastélyt, és annyi is bizonyos volt, hogy miután két éve csupán a Lego Dimensions-höz adtak ki két kis készletet, ezúttal jobban rákapcsolnak. A most megjelent Legendás állatok: Grindelwald bűntettei előzetes kapcsán le is leplezték a filmhez kapcsolódó első készletet, amely a címszereplő gonosz vélhető szökését hivatott prezentálni. A készlet egy fiákert és egy thesztrált, valamint Grindelwaldot és a MACUSA elnökének, Serafina Picquery-nek a figuráját tartalmazza. A beszerzési ára 20 dollár  lesz, vagyis mindennel együtt honi árakon kb. olyan 6-7000 forint körül mozog majd.

A készlet a Roxforttal együtt augusztus elsejétől lesz kapható, de a film megjelenéséig még érkeznek egyéb készletek is, valamint még a nyáron a Lego Series limitált figura kollekció is előáll egy Harry Potter-szériával. Szóval nem lesz olcsó mulatság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.