Hirdetés

Mozgásban a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

|

Igaz, egyelőre nem túl jó minőségben.

Hirdetés

A napokban rendezték meg a Universal Orlando Resort berkein belül a Harry Potter Celebration Evening Trubute-öt, amelyben J.K. Rowling világát ünnepelhették meg a rajongók, akik nem csak a Phelbs fivérekkel, James-el és Oliverrel (Fred és George Weasley), Stanislav Ianevskivel (Viktor Krum) és Bonnie Wrighttal (Ginny Weasley) találkozhattak, hanem egyéb exkluzivitásokban is részesülhettek.

Hirdetés

A legnagyobb kétségtelenül az az alig másfél perces kisfilm volt, amelyben a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei szereplői nyilatkoznak a folytatásról, így a főszereplő Eddie Redmayne (Göethe Salmander), Katherine Waterston (Porpentina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Jude Law (Albus Dumbledore), valamint Ezra Miller (Credence Barbone) is. Mivel egyelőre sem a Pottermore, sem a Warner nem tette elérhetővé az alig másfél perces kisfilmet, ezért csak pár lelkes rajongó nem feltétlenül jól fókuszált, de kivehető videójából nézhetjük meg. Ez alapján feltűnő, hogy Ezra Miller mögött egy ismerős helyszín díszletét szúrhatjuk ki, amelynek fekete márványkövei egyértelműen a Mágiaügyi Minisztériumra utalnak - mivel Göethe testvére, Theseus (Callum Turner) aurorként dolgozik ott, ezért vélhetően oda is beköszönünk - míg Law mögött nagyon is a Roxfortra utaló díszletek utalnak, amit a Dumbledore-ról kiadott egyik jelenetfotó is alátámasztott. Akárcsak némely forgatási helyszín, tehát a varázslóiskolába is biztosan visszatérünk, ellenben Redmayne és Fogler esetében a hátérben egy teljesen új helyszínre utalhatnak, ami nem kizárt, hogy szintén egy varázslóiskola, ami vagy az Ilvermorny, vagy a Beauxbatons, de mivel a cselekmény ezúttal Párizsban és Franciaországban zajlódik nagyrészt, vélhetően az utóbbi.

A kisfilm végén pedig a főbb szereplőket mind láthatjuk a filmből kiragadott kis jelenetekben, így Göethe megint a bőröndjéből kandikál ki, Tina rácsok mögül néz aggodalmasan, aminek feldühödött tömeg nyomja, Queenie a MACUSA-ban bájosan, Jacob egy ismeretlen helyen bárgyún, Grindelwald (Johnny Depp) pedig egy szintén beazonosítatlan helyen ördögien mosolyog, hogy a végén Dumbledore-t láthassuk pálcával hadonászni, akiről Eddie Redmayne egyébként is elismerően nyilatkozott. A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 16.-án debütál a mozikban, reméljük lassacskán egy előzetesféleség is érkezik, vagy legalábbis a fenti kis videó egy hivatalos, jó minőségű változata. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.