Hirdetés

Leghamarabb ekkor folytatódhat a Mission Impossible 7-8. forgatása

|

Hiába a szigorú egészségügyi intézkedések, a forgatás egyhamar még biztosan nem indul újra.

Hirdetés

Csak úgy zajlik az élet a Mission Impossible 7-8. körül, hiszen amellett, hogy a koronavírus-járvány alaposan betett az korábban belőtt forgatási terveknek, a két folytatásfilm nemrégiben még eredeti főgonoszát is elvesztette, amelyet aztán egészen gyorsan sikerült pótolni. Problémák ide vagy oda, a gyártási folyamat maga továbbra is áll, és Tommy Gormley rendezőasszisztens elmondása szerint ez néhány hónapig még biztosan így is fog maradni. 

Hirdetés

Gormley a BBC-nek adott interjút, ahol elmondta, hogy a brit kormány által frissen meghozott, a filmipart érintő egészségügyi szabályozások ellenére a forgatás leghamarabb csak valamikor szeptemberben veheti ismét kezdetét. Hozzátette, őszintén reménykedik benne, miszerint az angliai forgatások mellett például Olaszországba is lehetőségük lesz ismételten visszatérni, ahol mindössze napok választották el őket attól, hogy belekezdhessenek az ottani munkálatokba. Gormley zárásként úgy fogalmazott, szerinte bármennyire is muszáj  újra életet lehelni a több tízezer embernek munkát adó filmiparba, ezt csak a lehető legnagyobb biztonságot megteremtve lehetséges, amiért ők is megtesznek minden tőlük telhetőt.

A felvételek mellett idővel a bemutatót is halasztani kényszerültek, így jelen állás szerint 2021. november 19-én debütálna a franchise hetedik része (2021. július 23. helyett), míg a nyolcadik 2022. november 4-én (2022. augusztus 5. helyett).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.