Hirdetés

A Legion című X-Men sorozat a Marvel Filmes Univerzum része lesz?

|

Nagyon meglepődnénk ezen, de a legújabb információk szerint el lehet kezdeni reménykedni.

Hirdetés

A múlthéten megrendezett San Diego-i Comic-Conon debütált a Marvel és a FOX Television együttműködésével készülő Légió című sorozat első előzetese, amely kapcsán most igazán érdekes dolog röppent fel. Ennyi mindent követően talán mégsem reménytelen vágyakozás a két stúdió esetleges összefogása?

Hirdetés

A FOX-szal karöltve már egy új, egyelőre cím nélküli X-Men sorozaton is dolgozik a Marvel Television, a szóban forgó Légió pedig 2017 elején startol el az FX-en, de a világ számos országával egyetemben nálunk is látható lesz magyar szinkronnal a premierrel egy időben a Dan Stevensen főszereplésével érkező széria. Még mindig nem tudni, hogy hova és hogyan is illeszkedik, ha nem egy független produkcióról beszélünk. Időnként arról lehet olvasni, hogy a Légió az X-Men filmek mellett létezik, más információk szerint viszont egy alternatív idővonalon foglal helyet, elkerülve ezzel újabb esetleges felmerülő kérdéseket.

Amire viszont senki sem számítana, hogy az Emmy-díjas Noah Hawley sorozata a Marvel Filmes Univerzumában foglaljon helyet, de egy cikk a Marvel hivatalos oldaláról ezt látszik alátámasztani. Az írás egy összefoglaló azokról a karakterekről, akik a közeljövőben teszik egy-két kivétellel először tiszteletüket az MFU-ban és a nemrég megrendezett Comic-Conon is jelen voltak valamilyen formában. Légió (aki ugyebár egy karakter) szintén szerepel a listán olyan nevek mellett, mint például Marvel Kapitány és Luke Cage. Persze azt érdemes szem előtt tartani, hogy hiába a hivatalos oldalról származik az írás, könnyen lehet egy kis tévedés is, hisz szerző nincs feltüntetve. Másfelől viszont azt se felejtsük el, hogy a sorozat előzetese nem a FOX valamelyik panelján, hanem Jow Quesada saját előadásán debütált, aki a Marvel kreatív igazgatója. A Doktor Strange direktora, Scott Derrickson szerint a filmje be fogja vezetni a Marvel Filmes Multiverzumot idén novemberben, amely talán újragondol majd néhány dolgot. 

Bár bízunk benne, hogy a hír igaz, addig mindenképp meglesznek a kételyeink, amíg nem Quesada, Kevin Feige, Noah Hawley vagy bárki olyan reagál az információra a FOX-tól vagy Marveltől, akinek biztosan adhatunk a szavára. Ti mit gondoltok, szerintetek igaz lehet mindez? Vajon milyen következményekkel járna? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.