Hirdetés

Talán mégsem kell lemondanunk a Tenet nyári bemutatásáról

|

Ez is csak idő kérdése.

Hirdetés

Az idei amúgy sem túl rózsás esztendő egyik legszomorúbb híre volt, amikor a Warner bejelentette, világszerte bizonytalan időre elhalasztja a Tenet bemutatóját, noha azt már ekkor megpedzegették, hogy nem zárják ki annak a lehetőségét, miszerint az Államokon kívül a lehető leghamarabb a mozikba küldjék Christopher Nolan filmjét.

Hirdetés

Ezt erősíti a Variety friss értesülése is, melyben arról írnak, hogy a Warner időközben több nemzetközi, többek közt angol, francia, és spanyol forgalmazót is megkeresett azzal a felvetéssel, hogy a Tenetet bemutassák augusztus 26-28. között. Bár a forgalmazók szerint a tárgyalások egészen pozitív irányba tartanak, egy a neve elhallgatását kérő, szintén filmforgalmazásban dolgozó forrás szerint a stúdió döntésében elsősorban az ázsiai térségben újranyíló filmszínházak játszhattak döntő szerepet. A helyzetet mindenesetre tovább bonyolíthatja, hogy Kína egyelőre köszöni, de nem kér a Tenetből, mivel meglátásuk szerint a film 150 perces hossza egészségügyi kockázatot jelent. 

A film gyártója egyelőre nem kommentálta a lap információit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.