Hirdetés

Leleplezésre került a Shazam 2 karaktereinek új jelmeze

|

Egy kicsit új szerelést kapnak a hősök.

Hirdetés

Alig pár napja kezdődött csak meg a Shazam! folytatásának, a Fury of the Gods-nak a forgatása, a rendező David F. Sandbergnek köszönhetően már nem csak egy teasert, de most az első hivatalos fotót is megkaptuk a színfalak mögül, amelyen Shazamék új, kicsit feljavított szerelését tekinthetjük meg.

Hirdetés

A rendező által a Twitteren megosztott új képen nemcsak a Zachary Levi által megformált címszereplő látható, hanem Freddy Freeman (Adam Brody), Darla Dudley (Meagan Good), Eugene Choi (Ross Butler), Mary Bromfield (Michelle Borth) és Pedro Peña (D.J. Cotrona) is. A film premierje még mindig szűk két évre van, hiszen csak 2023. június 2-án esedékes, viszont az már biztos, hogy Levi mellett feltűnik az Oscar-díjas Helen Mirren, mint a sztori főgonosza, Hespera, valamint Lucy Liu, aki szintén a gonosz Calypsót kelti majd életre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.