Hirdetés

A női reboot egyik színésznője beszólt az új Szellemirtók filmnek

|

Kiakadt a női Szellemirtók egyik tagja, amiért nélkülük készül el az új rész.

Hirdetés

Ünnepelhettek a Szellemirtók rajongói a múlt héten, hiszen kiderült, hogy készülőben van a 3. rész, méghozzá az eredeti szereplőkkel. Sokan 1989 óta vártak erre a hírre, de a 2016-as reboot után úgy tűnt, hogy semmi esély sincs már ennek a megvalósulására. A Paul Feig által rendezett női Szellemirtók mozi látványos közutálatlnak örvend, így talán ennek is köszönhető, hogy a Sony nem kívánja folytatni ezt a vonalat és helyette egy másikat vettek célba.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg megkönnyebbültek ennek a hírnek a hallatán, azonban érthető módon a reboot szereplőinek már kevésbé tetszik a döntés. Leslie Jones nem is tartotta sokáig magában az érzéseit és Twitteren kemény szavakkal bírálta az új filmet.

"Sértő! Kapjuk be, mi? Mintha nem is számítanánk. Pontosan Trump csinálna hasonlót. (Trump hangján) 'Újracsináljuk a szellemirtókaaaaaat, jobb lesz a fickókkal, nagyszerű lesz. Azok a csajok nem szellemirtóóóók, olyan irritálóak.' Szemét lépés, és lesz*rom, én ezt nem tartom magamban!!"

Jones mellett Melissa McCarthy-t, Kristen Wiiget és Kate McKinnont láthattuk a 2016-as Szellemirtókban. A film trailere hamar a legtöbbet dislike-olt videók egyike lett a YouTube-on és noha sikerült profitot előállítania a kasszáknál, messze nem hozta azokat a számokat, amelyeket a stúdió remélt tőle.

A Szellemirtók 3 történetéről egyelőre csak egy pletyka kering a neten, ami szerint a film ignorálni fogja a rebootot és az eredeti filmek történetét folytatja majd a jelen korban. Az eredeti szereplők mellett a pletykák szerint egy új tinédzser csapatra kerül majd a hangsúly, akik igyekeznek kitanulni a szellemirtás csínját-bínját. Jason Reitman filmje 2020. nyarán érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.