Hirdetés

Letitia Wright súlyosabb sérülést szenvedett el a Fekete Párduc 2 forgatásán, mint gondoltuk

|

A Marvel fejesei egy levélben ismerték el, hogy a színésznő sokkal komolyabb sérülést szedett össze, mint amit elsőre megállapítottak nála.

Hirdetés

Sajnos a Fekete Párduc 2 forgatása egyelőre inkább a negatívumai kapcsán marad a köztudatban, semmint a pozitív hírei miatt. Még el sem kezdődtek a munkálatok, amikor Chadwick Boseman halálhíre rázta meg a világot, majd a forgatás elején Letitita Wright borzolta a kedélyeket, miután nem volt hajlandó beoltatni magát a COVID ellen. Aztán ismét Wright került reflektorfénybe, miután az egyik forgatási jelenet során sérülést szenvedett el, ami miatt a film premierjét is el kellett csúsztatni pár hónappal.

Ez a sérülés, mint most kiderült egy Deadline által megkaparintott hivatalos közlönyből, sokkal komolyabb lett, mint amilyennek elsőre beállították a Marvelnél. A Kevin Feige, Louis D'Esposito és Nate Moore hármas által megkomponált üzenetben kitérnek arra, hogy Wright kritikus válltörést, illetve súlyos mellékhatásokkal járó agyrázkódást szenvedett el. Szerencsére igazán komoly baj nem történt, mivel továbbra is 2022 januárja maradt a forgatás folytatásának célkeresztjében. Ezen felül Wright állítólag videóüzenettel köszönte meg a stábnak a támogatásukat.

Hirdetés

A Fekete Párduc 2 eredetileg július 8-án debütált volna az amerikai mozikban, ám Wright sérülése miatt ezt egyelőre november 11-re csúsztatták. Hogy ez marad-e a végleges premierdátum, az majd csak januárban fog eldőlni, hogy tényleg sikerül-e mindenkinek folytatni a forgatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.