Hirdetés

Létrejöhet egy Spawn és Venom crossover film?

|

Todd McFarlane szeretné, ha megvalósulna, de ehhez sok dolognak kell összejönnie.

Hirdetés

A képregények után a filmeknél is egyre népszerűbbek a crossoverek, hála főleg a Marvelnek.

Hirdetés

A jövőre érkező Spawn film írója és rendezője (aki nem mellesleg a két szóban forgó karakter megalkotásában is részt vett anno), Todd McFarlane szerint van esély egy olyan mozira, amiben Spawn és Venom is szerepel. Természetesen érdemes a helyén kezelni a dolgot, jelenleg az egész a "mi lenne ha" fázisban tart. Sok múlik azon, hogy a Venom film sikeres lesz-e, illetve miként sül el Spawn kisebb költségvetésű kalandja. Ezen felül a végső szót a Sony fejesei mondják ki.

McFarlane mindenesetre győzködi őket és úgy véli, hogy - "király lenne", ha akár az elkövetkezendő tíz évben létrejönne a projekt. Egyik karaktertől sem idegen a crossover fogalma, Venomnál ismert okokból, de Spawn is többször feltűnt más hősök, többek közt Batman oldalán.

Ti mit szólnátok egy természetesen korhatáros Spawn - Venom crossover filmhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.