Hirdetés

Liam Neeson nem vállal több szuperhős szerepet

|

Észak-Írország talán leghíresebb színésze a legutóbbi interjújában nyilatkozott arról, hogy többet nem lesz látható szuperhősfilmekben.

Hirdetés

A 2005-ös Batman: Kezdődik! nemcsak a komolyabb hangvételű Denevérember-történet, a valóban látványos akciójelenetek vagy az izgalmas és jól megírt karakterek miatt volt annyira fenomenális - habár ezek is nagyban közrejátszottak benne. Mindazonáltal abban a nézők és a keményvonalas rajongók is egyetértenek, hogy a Ra's Al Ghulként felbukkanó Liam Neeson ellopta a show-t mindenki elől. Külön öröm volt őt viszontlátni a 2012-es A sötét lovag - Felemelkedésben is, habár ha másfél percet kapott, akkor túloztunk egy kicsit. A színész a minap egy interjút adott az Entertainment Tonight-nak a legújabb filmje, az Ordinary Love kapcsán, aminek keretein belül a manapság aranykorukat élő szuperhősfilmekre is kitért.

 

Hirdetés

Az interjúztató azt a kikacsintó kérdést intézte Neesonnek, hogy ha felkérnék egy szuperhős szerepre, akkor igent mondana-e rá. A színész hezitálás nélkül azonnal rávágta, hogy nem, majd bővebben a következőképp nyilatkozott:

"Őszinte leszek veled, nem. Nem fogadnám el [a felkérést]. Nem vagyok nagy rajongója ennek a műfajnak. Azt gondolom, hogy jelenleg tényleg ez élteti és jellemzi igazán Hollywoodot, amikben valóban szenzációs technikai bravúrokat láthatunk - ezeket pedig nagyon tisztelem is -, de semmi kedvem sincs azért napi három órát edzeni egy konditeremben, hogy izmosabb legyek és hogy beleférjek egy köpenyes, latex ruhába."

A színész emellett beszélt még a Star Wars: A baljós árnyakban betöltött szerepéről, valamint a Batman: Kezdődik!-ről is, de továbbra is kitartott amellett az elképzelése mellett, hogy ezt a műfajt nem neki találták ki, ő nem tudná elképzelni magát egy mai szuperhősfilmben. Ti mit gondoltok, lenne olyan szerep, ami kifejezetten jól állna neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.