Hirdetés

Liam Neeson mégsem vonul vissza az akciófilmektől

|

Van úgy, hogy az ember meggondolja magát.

Hirdetés

16 nap. Alig több, mint két hétbe tellett, hogy Liam Neeson visszakozzon korábbi állításából. Az ír színészlegenda ugyanis kijelentette, hogy lekívánja tenni a lantot, már ami az akciófilmeket illeti, hiszen 65 éves, nem akarja kiröhögtetni magát. Most úgy tűnik, hogy mégis meggondolta magát.

Hirdetés

A színészt a Variety bírta szóra vadonatúj filmje, a korábban The Silent Man címen futó Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House kapcsán és szóba került eme visszavonulása is, amely kapcsán meglepő kijelentést tett, amikor erről kérdezték.

Nem igaz! Nézzenek csak rám! Múlt időbe tettek. Akciófilmeket fogok csinálni addig, amíg el nem földelnek.

Lehet persze, hogy Neeson szívózott csak az újságírókkal, és lehet, hogy tényleg meggondolta magát, elvégre az olyan veteránok, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, vagy Mel Gibson (és A Feláldozhatók stábjának további része) továbbra is aktív ezen a téren. Az más kérdés, hogy valóban már tényleg röhejesnek hatnak és Neeson elsősorban drámai színészként vívott ki magának elismerést. Az olyan filmek, mint a Non-Stop, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő The Commuter inkább a thriller irányába hajlanak és ebben még képes lehet hitelesen szerepelni, azonban az Elrabolva 3-hoz hasonlatos förmedvényeket, ahol ahhoz is 5 vágást kellett használni, hogy elrejtsék mennyire nehezére esik már átmászni a kerítésen, inkább mellőznie kéne valóban. Javasolnánk neki inkább, hogy térjen vissza a mentor szerepekhez, azokhoz sosem lehet elég öreg.

Vagy az olyan izgalmasnak ígérkező mozikhoz, mint a már említett, amelyben a legendás Mély Torkot alakítja, akinek a szivárogtatásának hála bukott meg annak idején Nixon elnök és a The Commuter is izgalmasnak ígérkezik. Előbbi a napokban mutatkozik be a tengerentúlon, utóbbira viszont 2018 január 18.-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.