Hirdetés

Liam Neesonnel készülhet el a Csupasz pisztoly remake-je

|

Az Elrabolva sztárja mellett a Family Guy atyja hozná tető alá a projektet.

Hirdetés

A Leslie Nielsen főszereplésével készült Csupasz pisztoly-trilógia egyike azon feel good moziknak, amiket nem lehet elégszer megnézni. Jerry Zucker, Jim Abrahams és David Zucker (vagyis a ZAZ trió) filmről-filmre egyre nagyobb gegekkel és poénokkal kápráztatták el a nagyközönséget, amik miatt nem csodálkozunk, hogy mind a mai napig mekkora keletje van ennek a trilógiának idehaza (főleg a nagyszerű magyar szinkron folytán, Sztankay István utánozhatatlan hangjával). Éppen emiatt lehet máris sokaknak szálka a szemében az a fejlemény, hogy remake készülhet ebből, méghozzá Liam Neesonnel a főszerepben.

 

Hirdetés

Az Elrabolva-filmek, a Star Wars: Baljós árnyak vagy éppen a Schindler listája sztárja a People magazinnak mesélte legutóbbi interjújában, hogy lassacskán tényleg be fogja fejezni az akciófilmeket - amit valamilyen szinten meg is értünk. Emellett viszont hozzátette azt is, hogy a Family Guy atyja, Seth MacFarlane megkereste azzal az ötlettel, hogy legyen ő a főszereplő a Csupasz pisztoly remake-jében. Neeson ehhez annyit fűzött hozzá viccesen, hogy ez a (még levegőben lógó) döntése vagy teljesen hazavágja a karrierjét vagy egy újabb irányt jelöl ki neki.

Ti mit gondoltok, lehet potenciál egy Csupasz pisztoly remake-ben vagy manapság ez a fajta humor nem működne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.