Hirdetés

Seth MacFarlane a Halloween reboot alkotóival Smokey és a bandita sorozatot készít

|

Az eredeti, 1977-es Burt Reynolds-féle filmet alakítják át sorozattá.

Hirdetés

Seth MacFarlane az utóbbi időben sem pihen. Amellett, hogy a Family Guy elég nagy szeletet elvisz az életéből mind a mai napig, újabban még egy Clive Barker filmadaptációt is tető alá hozott a Hulunál. A vér könyveinek, habár nem kapott túlzottan pozitív kritikákat, annyi haszna mégis volt, hogy MacFarlane rákapott a gyártás ízére, így például a minap még egy szériába is beletenyerelt - most viszont többedmagával. Az 1977-es Smokey és a bandita című road movie sorozatbeli újrázásán nemcsak ő, hanem a 2018-ben megjelent Halloween reboot készítői is dolgoznak.

Hirdetés

Hogy miért pont egy klasszikus Burt Reynolds filmet kell sorozattá alakítani, még nem tudni, de annyi biztos - amit a The Hollywood Reporter is megerősített -, hogy MacFarlane mellett Danny McBride és David Gordon Green is beszállt a buliba. Amellett, hogy ők ketten élesztették (nagyon is frappánsan) újjá két éve a Halloween-filmsorozatot, aminek folytatásai is érkezni fognak, külön-külön is színes-szagos karriert tudhatnak magukénak. McBride a James Franco-Seth Rogen csipet-csapat egyik ékes tagja olyan közös filmekkel a háta mögött, mint az Ananász expressz vagy éppen az Itt a vége. Gordon Green pedig olyan mozikat rendezett (az Ananász expresszen kívül), mint a Joe, A váltságstáb vagy éppen a Bostoni erő.

Mellettük még jó páran csatlakoztak a projekthez (például Brian Sider vagy Brandon James is), így egy elég reményteli stáb csapódott már össze. Reméljük, komolyan is veszik ennek a kvázi rebootnak a felfogását és értő kezekkel fognak hozzá nyúlni. Ti emlékeztek még amúgy a Smokey és a bandita filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.