Hirdetés

Linda Hamilton még mindig legyűrne egy Terminátort

|

Az első forgatási képek alapján egyáltalán nem zárható ki, hogy konzervet hajtogat majd néhány halálosztóból.

Hirdetés

Alig két hete tűnt fel újra a Twitteren egy kép Linda Hamiltonról, amit egy szerencsés rajongó készített. A színésznőt hétköznapi utcaruhában láthattuk, de nem kellett sokat várnunk, hogy Sarah Connor bőrében, kirobbanó formájában láthassuk a színésznőt, hiszen megérkeztek az első forgatási képek a Terminator hatodik felvonásából.

Hirdetés

A képek magukért beszélnek, a színésznő továbbra is képes lesz hozni azt a Sarah Connort, akit utoljára a Terminator 2 - Az ítélet napjában láthattunk. A sztori tekintetében még mindig elenyésző információk állnak rendelkezésre, azonban azt már tudjuk, hogy Mackenzie Davis (Szárnyas fejvadász 2049, Mentőexpedíció) kulcsfontosságú szereppel bír majd az új részben, ami a franchise számára egy teljesen új ösvényt szakít majd magának Davis és Hamilton karakterén keresztül, akik első blikk alapján akár anyja és lánya is lehetnének. Sarah Connor visszatérése csak egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy Az ítélet napja utáni eseményekről lecsatlakozik majd az új film és más irányba tereli az eseményeket.

Nem volna buta dolog új irányt indítani, hiszen az idő már a kezdetektől fogva egy kulcsfontosságú tényező volt a cselekményben, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy már a Genisys is hasonló dolgokkal próbálkozott és sajnos szégyenteljesen felsült. Ennek ellenére érdekes próbálkozásnak tűnik és az egyszer biztos, hogy Linda Hamiltonon nem fog múlni a dolog.

Hamilton mellett Mackenzie Davist is sikerült lencsevégre kapniuk a szemfüles fotósoknak, így lejjebb görgetve, a galériára kattintva őt is megnézhetitek, több forgatási kép kíséretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.