Hirdetés

Loki sorozata is kapcsolódni fog az új Doctor Strange filmhez

|

Érdemes lesz figyelemmel követni a csínytevés istenének kalandját is.

Hirdetés

Mikor idén nyáron bejelentették, hogy milyen alkotások érkeznek 2020 és 2021 között a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának keretein belül, még nem igazán tudtuk, hogy a Disney+-ra készülő sorozatok vajon mekkora mértékben fognak kötődni a filmekhez. Most azonban kezd egyre biztosabbá válni, hogy szorosabbak lesznek a kapcsolatok, mint azt elsőre gondolni mertük volna. Vagyis a rajongóknak nem kevés házi feladatuk lesz, mielőtt beülhetnének például a 2021-ben debütáló Doctor Strange in the Multiverse of Madness-re.

Hirdetés

Ezt maga Kevin Feige árulta el, akivel a Disney+ indulásának kapcsán beszélgettek. Feige persze nem akart mindent elárulni, így azt sem derült ki, hogy mennyit fognak költeni ezekre a limitált sorozatokra (bár pletykálják, hogy 25 millió dollár/rész büdzsével rendelkeznek majd, ami jóval meghaladná azt az összeget, amit az HBO költött a Trónok harca utolsó szezonjára). Viszont volt olyan kedves, hogy elejtsen néhány infómorzsát ezekről a projektekről, melyből kiderült, hogy a WandaVision mellett Loki sorozata is fontos lesz a Legfőbb Varázsló kalandjához:

Ha mindent érteni szeretnétek a Marvel jövőbeni filmjeiben, akkor valószínűleg szükségetek lesz Disney+ előfizetésre, mert az új sorozatok eseményei fontos tényezőket fognak játszani a következő filmekben, mint például a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ben. Ebben ugyanis Skarlát boszorkány kulcsszerepet kap majd, ráadásul Loki sorozata is szorosan kapcsolódni fog hozzá.

Ti várjátok már Doctor Strange új filmjét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.