Hirdetés

Doctor Strange 2 - már jövőre elkezdődhet a forgatás?

|

A film egyik színésze lehet, hogy elszólta magát a folytatást illetően.

Hirdetés

A Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Doctor Strange volt 2016 egyik legnagyobb meglepetése, ami nem csak a nézők, de a kritikusok szívébe is belopta magát. A szokásos szuperhősös eredettörténetet úgy tudták tálalni a mágiával és a varázslással (és nem utolsó sorban egy szimpatikus, megnyerő főhőssel), hogy újnak érződött, akár többszöri újranézéskor is - ami már nem mondható el a Marvel Kapitányról sajnos. Pontosan emiatt tűkön ülve várjuk már mi is a folytatást, amiről eddig a Marvel Studios nem nagyon akar bármit is megosztani velünk, viszont a film egyik színésze lehet, hogy elszólta magát a forgatást illetően.

Hirdetés

Doctor Strange legfőbb bajtársa, vagyis Wong, akit stílusosan Benedict Wong (Orgyilkos osztály) alakít, a CBR-nek adott legutóbbi interjújában azt a kérdést kapta, hogy nem árulna-e el valamit a második részről, mire Wong ezt válaszolta:

"Annyit tudok, hogy már megvan a forgatókönyvíró, akivel én a Végjáték premierjén találkozhattam. Szóval szerintem lehetséges, hogy már jövőre lehet belőle valami..."

Pontosan nem tudjuk, hogy Wong mire célzott ezzel. Vagy arról van szó, hogy már jövőre kész lehet a teljes film (mondjuk erre felettébb kicsi az esély), vagy éppen jövőre kezdhetik el a forgatást - ami már sokkal inkább kézzelfoghatóbb. A Marvel Studios ezzel kapcsolatban még a forgatókönyvíró kilétét sem fedte fel, viszont annyi biztos a folytatást illetően, hogy az első rész rendezője, Scott Derrickson visszatér. (Ha valamilyen úton-módon Rachel McAdams is feltűnik majd a második filmben, akkor én már biztosan ott leszek a premieren.)

Ti várjátok már a második részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.