Hirdetés

Luc Besson szerint van remény a Valerian folytatására

|

Luc Besson még mindig reménykedik, hogy a csalódást keltő eredmény ellenére elkészül a Valerian második része.

Hirdetés

Valerian a valaha volt legdrágább francia film, hisz 180 millió dollárból készült, viszont sajnos a fogadtatása vegyes volt, ráadásul mindössze 219 milliót kalapolt össze a világ mozipénztárainál. A rendező, Luc Besson, azonban nincs kétségbe esve és még mindig bízik a második rész elkészültében. (Már forgatókönyve is van hozzá.) Fontos tudni, hogy két fontos országban - Olaszországban és Japánban - még mindig hátravan a premier, és a visszajelzések alapján úgy érzi, van igény a folytatásra. 

Hirdetés


"A Valeriannak hatalmas rajongótábora van. Nagyon meg vagyok lepve, szinte mindennap kapok egy üzenetet, úgy értem, emberek szinte követelik a folytatást. Szóval egész biztosan van egy lehetséges közönség, ami biztató." 

Besson azt is kiemelte, hogy manapság az emberek nagyon különböző módon fogyasztják a filmeket, mint 5-10 évvel ezelőtt. Régebben nem volt ritka, hogy egy film a mozikban akár 12, 15 vagy 20 hétig is szerepelt a programban. Ma már bevett szokás, hogy 3 hét után lekerül a műsorról, pár hét és elérhető az interneten, aztán azt követi a DVD, végül a tévék is igen hamar leadják. Természetesen semmi sincs veszve, ha a rendező ilyen szenvedéllyel áll hozzá a filmjeihez, sajnos azonban a filmipar nem így működik, ezért nagy reményeket senki ne fűzzön hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.