Hirdetés

Luis Guzmán csatlakozik az Addams Family szériához

|

A Wednesday néven érkező sorozatadaptáció megtalálta a családfőt alakító színészt.

Hirdetés

Bár majdnem 20 évig síri csend honolt az Addams Family háza táján, a 2019-es animációs filmváltozat után nem sokkal a Netflix berendelt egy élőszereplős sorozatadaptációt a természetfeletti vígjátékból. Azt már korábban tudni lehetett, hogy Tim Burton fogja rendezni a 8 részes első évadot, ami a híres direktor első próbálkozása lesz a televíziós sorozatok frontján.

A Wednesday névre hallgató projekt Jenna Ortegát szerződtette a címszereplő Wednesday Addams szerepére, Burtonék pedig újabban a családfő Gomez Addams megszemélyesítőjét is megtalálták Luis Guzmán személyében, aki sokak számára a Trafficből lehet ismert.

Hirdetés

A Wednesday a címszereplő tinédzser iskolai éveit és nehézségeit fogja bemutatni, miközben az Addams család otthonául szolgáló városban brutális gyilkosságok rázzák meg a helyieket. Miközben Wednesday és társai igyekeznek nyomára bukkanni a gyilkosnak, a család titkairól is lehull a lepel.

A szinopszis és az eddigi casting hírek alapján jó esély van arra, hogy egy újabb Hétköznapi vámpírokat kapjunk, ami üde és egyedi színfoltja a természetfeletti vígjátékoknak a mai sorozatpalettán. Ti belekukkantotok majd a Wednesdaybe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.