Hirdetés

Törnek a csontok a Luke Cage új részletében

|

Már nem kell sokat várnunk a Marvel és a Netflix következő sorozatára, amihez zúzós jelenetrészlettel kedveskedtek számunkra.

Hirdetés

Mindössze már csak három hétre vagyunk a Marvel és a Netflix gyümölcsöző kapcsolatának újabb projektjétől, a Marvel's Luke Cage-től, ami a már a Jessica Jones-ban is vendégszereplő karaktert helyezi középpontba Mike Colter alakításában. A sorozat legújabb jelenetrészletében hősünk teszi azt, amiben a legjobb: Többek között eltör néhány csontot (miközben meg sem moccan) és golyókat kap el saját kezével.  

Hirdetés

A külföldi sajtónak a napokban volt lehetősége látnia a széria első hét epizódját, a reakciók alapján pedig most sem kell majd csalódjunk a Marvel és a Netflix együttműködésében. A Collider és a ComicBook.com is öt csillagot adott rá az ötből, a ComicsBeat pedig ráadásként a Marvel eddigi legjobb televíziós tartalmaként írja le, miközben már volt ám egy zseniális Daredevil és Jessica Jones sorozatunk is. Az eddig publikált írások mind az egekig marasztalják az adaptációt, bennünk pedig csak egyre nagyobb türelmetlenséget okozva a hónap végét illetően.

A történet szerint miután egy szabotált kísérletnek köszönhetően szupererőt és sérthetetlen bőrt szerez, az ex-bűnöző Luke Cage (Mike Colter) szökésben van és megpróbálja újjáépíteni az életét Harlemben, New York City-ben. De hamarosan elő kell lépnie az árnyékból és harcolnia kell, ami rákényszeríti őt arra, hogy szembenézzen azzal a múlttal, amit megpróbált eltemetni.

A címszereplőt alakító Mike Colter mellett a főszerepekben még Simone Missick, mint Misty Knight, Frank Whaley, mint Rafael Scarfe, Mahershala Ali, mint Cottonmouth, Theo Rossi, mint Shades és Alfre Woodard, mint Mariah Dillard, valamint a Marvel's Daredevil és a Marvel's Jessica Jones után itt is visszatérő Rosario Dawson, mint Claire Temple. A Luke Cage teljes első évada szeptember 30-tól elérhető lesz a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.