Hirdetés

Madame Pókháló film készül Dakota Johnsonnal

|

A Sony tovább bővíti a saját, Pókember karakterekre épülő univerzumát.

Hirdetés

Bár a Sony látványosan tologatja kifelé a Morbius premierjét, ami nem sok jót vetít előre, látva a Pókember: Nincs hazaút sikerét, nem állnak le saját filmes univerzumuk bővítésével. A Deadline értesülései szerint Venom, Kraven, a vadász, valamint Morbius után Madame Pókháló lehet a következő projekt ebben a Marveltől különálló világban.

Hirdetés

Az új karaktert A szürke ötven árnyalata-trilógiából ismert Dakota Johnson alakíthatja, aki már előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sonyval a főszerepért. Ez már csak azért is furcsa első blikkre, mert a képregényekben Madame Pókháló egy idősebb nő, ami így rögtön felveti annak a lehetőségét, hogy ez a verzió nagyban eltérhet a megszokottól. Mindenesetre Madame Pókháló ereje kvázi Doctor Strange-ével vetekszik a Pókember képregények hasábjain, úgyhogy a Sony talán erre is alapozva húzhatta elő a karaktert a cilinderből.

A filmet S.J. Clarkson rendezi, míg a forgatókönyvet Matt Sazama és Burk Sharpless írták meg. Clarkson idáig leginkább sorozatepizódok rendezésében jeleskedett, ám az ottani munkássága láthatóan meggyőzte a Sonyt a bizalmat illetően.

Mit gondoltok a bővülő Sony filmes univerzumról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.