Hirdetés

Magyar népmese lett a Vajákból, és imádjuk!

|

Kétség sem fér hozzá, hogy ez a kedvenc videónk a héten.

Hirdetés

Ha eddig is úgy éreztétek, hogy Geralt kalandjainak van egy kis népmesés beütése, az nem véletlen, hiszen a regények lengyel származású szerzője rengeteget merített a szláv folklórból a történeteihez. Ezt a párhuzamot mi sem bizonyítja jobban, mint ez a napokban elkészült videó, ami a Magyar népmesék hanganyagát párosítja össze a Vaják képi világával, a kettő pedig félelmetesen jól passzol egymáshoz.

Hirdetés

Amíg tehát a gőzerővel készülő második évadra vagy legalább annak egy előzetesére várunk, addig fogadjátok szeretettel Mészáros Gyurit, ismertebb nevén Blaviken mészárosát, akinek ha nem is olyan véresek a történetei, mint Geraltnak, legalább az a végük, hogy "boldogan éltek, míg meg nem haltak". Szenzációs!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.