Hirdetés

Magyar premiert kapott a Bad Boys sorozat, a Future Man és A holnap legendái 4. évada

|

De két szinkronos anime, a Tsubasa kapitány és a Hősakadémia is megjelenési dátummal gazdagodott.

Hirdetés

Emlékeztek még a Gabrielle Union és Jessica Alba főszereplésével készült L.A.'s Finest című Bad Boys spin-off sorozatra? Nos, az AXN-en Los Angeles legjobbjai névvel mutatkozik be szeptember 30-án, 21 órakor, de nem ez az egyetlen új premier a közeljövőt illetően. 

Hirdetés

Szeptember 16-án, 23:00-tól például a VIASAT6-on debütál a Seth Rogen által is jegyzett Future Man, amelyben egy nappal gondnokként dolgozó srác (Josh Hutcherson) este sikeresen végigjátssza kedvenc videojátékát, legnagyobb meglepetésére azonban annak karakterei arra kérik, segítsen megmenteni az emberiséget a kipusztulástól - oda-vissza utazva az időben.

Az Arrowverse rajongói bizonyára örülni fognak neki, hogy A holnap legendái is folytatódik magyarul a negyedik évaddal, amelyre szeptember 18-án, 23:00-kor kerül sor a VIASAT6-on. Ugyancsak a csatornán mutatkozik be magyarul a korábban már beharangozott két anime, a Tsubasa kapitány és a Hősakadémia (My Hero Academia) is: előbbi még szeptemberben látható lesz, utóbbi pedig október 9-én, 15:00-től kerül adásba és három évada is lemegy majd. 

Az őszi újdonságokat a már télbe átnyúló Amerikai istenek 2. szezonja zárja, amely december 2-án, 23:00-tól lesz látható a VIASAT6-on. Ezeken kívül persze még számos premiert és folytatást tűz majd műsorára a csatorna, de ezeket tartottuk a fontosabbaknak. Ti melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.