Hirdetés

Magyarország sem marad ki a Squid Game őrületből

|

Hazánkban is szervezni kezdtek egy sorozaton alapuló vetélkedőt, ahol a legügyesebb "túlélő" 25 millió forinttal gazdagodhat.

Hirdetés

Nem kellett sokat várni a Squid Game - avagy magyar címén, a Nyerd meg az életed - Netflixes debütálását követően arra, hogy a világ különböző országaiban hivatalos vagy félig hivatalos vetélkedők imitálják a dél-koreai slágersorozatot. Az Abu Dhabiban lezajlott első játékokról mi is beszámoltunk, most pedig egy hazánkban rendezendő vetélkedőről érkezett hír (köszi a találatot, Port.hu!)

2021 végén indult útjára a Nyerj egy új életet című Facebook oldal, mely gyorsan lerántotta a leplet az ambícióiról: egy Squid Game-en alapuló játéksorozat révén gazdagítana meg egy nehéz sorsú honfitársat 25 millió forinttal. A szervezők emailen keresztül várják a jelentkezőket, ahol a szokásos személyes adatokon kívül arra is kíváncsiak, hogy miért jelentkezne az adott illető. Ugyanis a sorozathoz hűen, a magyar verzióban is csak jelentősen eladósodott, nehéz pénzügyi helyzetben lévő embereket fognak beválogatni, akik számára valóban megváltás lehet a 25 milliós fődíj.

Hirdetés

Az 500, számmal ellátott egyenruhával felvértezett versenyzővel induló megmérettetés azért egy valamiben el fog térni a sorozatban látottaktól: erőszakra, vérre és gyilkolásra senki se számítson. Az egymás utáni napokon megrendezendő játékok azonban így is jelentős kihívást fognak intézni a játékosokkal szemben, akik bukás esetén egy "kellemetlen feladat" elvégzésével gazdagodhatnak. A játékokat maszkos játékvezetők fogják felügyelni, illetve a voyeurizmus szerelmeseinek VIP-vendégként lehetősége adódhat, hogy szintén maszkban, a helyszínen kövesse végig az eseményeket - persze csak VIP-jegy kiváltását követően.

A Nyerj egy új életet műsort a YouTube-on lehet majd követni, ám előfizetés szükséges majd az adások megtekintéséhez. A szervezők egy március 1-i rajttal terveznek, az egész esemény pedig nem fog tovább tartani három hétnél. Ti figyelemmel kíséritek majd a vetélkedő fejleményeit?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.