Hirdetés

Majdnem Deadpool is tiszteletét tette a Doctor Strange 2-ben

|

Sajnos Ryan Reynolds nagydumás karaktere már nem fért bele.

Hirdetés

A Doctor Strange második részéről nem lehet azt mondani, hogy nem törekedett arra, hogy kielégítsen mindenféle vágyat (legyen szó akár arról, hogy Sam Raimi újra horrorban utazik, akár arról, hogy fancastingot realizáljon), de még így is maradt olyan ötlet, amit végül elvetettek. Elvégre, lássuk be, mindenkinek nem lehet eleget tenni. Így jártak például azok, akik azt várták, hogy majd Deadpool is felbukkan egy ponton a filmben. 

Hirdetés

Egy olyan filmben, ami a cselekményében felvonultat megannyi párhuzamos univerzumot, adja magát, hogy mindenféle karaktert megmutasson, aki esetleg egy másik filmből kimaradt volna. Ha pedig egy olyan karakterről beszélünk, aki folyamatosan kibeszél a közönséghez (azaz, kvázi egyik univerzumból kibeszél egy másikba), akkor végképp legitim ötlet lett volna behozni. Sokan szerették is volna, hogy felbukkanjon, néminemű pletyka is felröppent ez ügyben, viszont mindezidáig nem volt világos az, vajon ténylegesen ötleteltek rajta, vagy pedig olyan volt, mint amikor Tom Cruise-t hozták hírbe egy Vasember-variánst illetően. 

Mint kiderült a Marvel Studios Assembled legújabb epizódjából, valóban volt szó arról, hogy behozzák a filmbe. Még pedig abban a jelenetben, amelyikben Strange keresztülzuhan számos alternatív univerzumon. Az egyikben azt láthattuk volna, hogy az utca ki van plakátolva Deadpool képével, az egyik kép pedig a Deadpool második részének egy posztere lett volna, amelyen Michaelangelo híres képét idézték meg. Persze nem gondolom, hogy erről ábrándozott volna a sok rajongó, izgalmasabb lenne az a tény, hogy akár még interakcióba is lép a két karakter egymással, de talán már ez a röpke kis utalás/megjelenés is megdobogtatta volna sokak szívét. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.