Hirdetés

Már a címét is tudjuk a készülő női Jump Street-filmnek

|

Schmidt és Jenko helyett most két nő fog beugrani, a kérdés már csak az, tartani fogják-e a színvonalat.

Hirdetés

2012-ben Phil Lord és Christopher Miller közös filmje, a 21 Jump Street: A kopasz osztag egyenesen letarolta a világot. Egy roppant mód színvonalas, gazdag humorú és nem mellesleg profin összetákolt akció-komédia volt, ami még egy hasonlóan kimagasló folytatást (22 Jumps Street: A túlkoros osztag) is kapott két évvel később. 2018-ban pedig elkezdték beharangozni, hogy készül egy spin-off film is ezek alapján, csak éppen női főszereplőkkel. Ez a projekt azóta is készül, most viszont már az előzetes munkacímét is felfedték.

Hirdetés
 

A Movieweb hozta le hírként is, hogy a női Jump Street-filmnek a címe Jump Street: Now For Her Pleasure lesz. Ez tükörfordításban kvázi Az ő kegyeiért lenne, de elképzelni nem tudjuk, milyen ínyencséggel fognak majd előállni magyar címként. A filmnek egyébként Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin, azaz Molyneux-nővérek írták a forgatókönyvét, de a rendező, Rodney Rothman is belefogalmazta a saját ötleteit. Hogy ezek majd felérnek-e Lord és Miller zsenijéhez, még nem tudni, ez a jövő zenéje lesz.

Ti mit szóltok, szerintetek jó ötlet a Jump Streetből is egy női verziót forgatni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.