Hirdetés

Már forgatják a Fekete Párduc folytatását

|

Hamarosan visszatérünk Wakandába.

Hirdetés

Chadwick Boseman tragikusan fiatalon bekövetkezett tavalyi halála után egy ideig kétséges volt, hogy mi lesz a Fekete Párduc-franchise sorsa, hiszen nemcsak az volt a kérdés, hogy miként lehet a karaktert a megformálója nélkül továbbvinni, hanem hogy lehet-e ezt kellő tisztességgel, és az emlékét meg nem sértve véghezvinni? Végül aztán a Disney/Marvel úgy döntött, hogy nem castingolják újra a karaktert, de az első filmben megismert karakterek történetét továbbviszik, aminek munkálataiba végre bele is kezdhettek.

Hirdetés

Ezt a stúdió atyaúristene, Kevin Feige erősítette meg nemrég a Variety-nek, amelyben elmondta, hogy kedden vette kezdetét a forgatás az atlantai Pinewood stúdióban. Feige elmondta, hogy az egész forgatás nagyon megindító Boseman nélkül, ugyanakkor izgatottak is, hogy visszatérhetnek Wakandába, és újfent elhozhatják azt a rajongóknak, és minden erővel azon lesznek, hogy a végeredménnyel büszkévé tegyék Bosemant.

A filmet ismét Ryan Coogler rendezi és írja, az eredeti csapatból pedig mindenki visszatér, úgy mint Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong'o, Florence Kasumba és Angela Bassett. A Black Panther: Wakanda Forever 2022. július 8-án debütál a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.