Hirdetés

Már forog az Ál/Arc rendezőjének új filmje Joel Kinnaman főszereplésével

|

John Woo új projektjének különlegessége, hogy nem lesznek benne dialógusok.

Hirdetés

A 2017-es Embervadászat után ismét rendezni fog John Woo, aki legutoljára 2003-ban (A felejtés bére) forgatott az Egyesült Államokban. A Silent Night (Csendes éj) munkálatai azonban már jelenleg is itt zajlanak, mégpedig annak a Joel Kinnamannek a főszereplésével, akit többek között a 2021-es Az Öngyilkos Osztagban láthattunk. 

Hirdetés

Bár sokat nem tudunk a film megjelenéséről és színészgárdájáról (Kinnamant leszámítva), az már biztos, hogy a színész egy bosszútól fűtött édesapát fog alakítani, aki fia halálát akarja megtorolni. A történet egyszerű és egy már jól bejáratott sablonra épül, viszont van benne egy kis csavar: Kinnaman karaktere senkivel nem fog szóba állni. 

A rendező személye mellett a producerek névsora is biztató - Basil Iwanyk (Sicario, Tolvajok városa), Christian Mercuri (Szarvak, A harag tüze), Erica Lee (Wind River, Sicario), Lori Tilkin (Vörös szikla) -, akik közül mindenki köthető valamilyen módon a 2010-es évek egyik legmeghatározóbb akciófilm-sorozatához, a John Wick filmekhez.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.