Hirdetés

Már készül a Bad Boys negyedik része

|

A rosszfiúk a közeljövőben sem fognak unatkozni.

Hirdetés

17 évvel a második rész után idén végre visszatért Will Smith és Martin Lawrence kultikus párosa a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúkban, mely bár simán beillett volna a franchise lezárásának is, a Sony nagyon meg volt elégedve a mozis bevételek számaival, ezért elkezdtek ötletelni az esetleges negyedik rész elkészítésén is. Most pedig egyre jobban úgy tűnik, hogy tényleg viszontláthatjuk majd Mike és Marcus párosát még egy Bad Boys kalandban.

Hirdetés

Erről beszélt nemrég egy interjú során a filmek fő producere, Jerry Bruckheimer, aki az első rész óta a fedélzeten van. Bruckheimer ebben elmondta, hogy a negyedik részen már elkezdtek dolgozni a színfalak mögött, melyre remélhetőleg rábólintanak majd a stúdió fejesei is:

Remek tapasztalataink vannak a harmadik rész munkálatairól, hiszen jó kapcsolatban voltunk a fejlesztési folyamat alatt Tom Rothmannel (a Sony elnöke) és csapatával, valamint a forgatási, vágási és utómunkálati feladatok során is végig nagy volt az összhang és egyetértés. Sikerült közösen elkészítenünk egy olyan filmet, amelyet a közönség és a rajongók kielégítőnek találtak, ezért szeretnénk, ha ezt újra véghez vihetnénk. És szerintem a stúdió is szeretne újfent velünk dolgozni. Jelenleg is a negyedik rész tervezetén dolgozunk, amelynek remélhetőleg zöld utat ad a stúdió.

Ti mit gondoltok, megnéznétek még egy Bad Boys filmet, vagy már elég volt a rosszfiúkból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.