Hirdetés

Már készül egy új Star Wars-sorozat?

|

Még egyelőre pletyka, de elvileg akár jövőre megjelenhet a képregényen alapuló széria.

Hirdetés

A The Mandalorian a Disney+ eddigi legnagyobb sikere, amely hétről-hétre emberek ezreit szegezett valamilyen képernyő elé (még akkor is, ha éppen az adott néző országában nincsen hivatalos Disney+…), és ezen felbuzdulva egy olyan pletyka érkezett a minap, miszerint a Lucasfilm nem csak újabb sorozatban gondolkozik, de már javában készíti is azt. Mindezeket persze kezeljük fenntartásokkal, viszont ha mégis igaznak bizonyulna a felvetés, akkor egy igencsak érdekes történetet választottak adaptálásra. A pletyka szerint a 2015-ben a képregények hasábjain debütált Doctor Aphra sztoriját élhetjük majd át akár már a következő évben.

 

Hirdetés

Aki nem mozogna otthonosan a képregények mára már rettentően tágas világában, nekik annyit érdemes tudniuk, hogy Doctor Aphra kvázi Darth Vader segédje / segítője még a filmbeli klasszikus trilógia (Egy új remény, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér) idején. Aphra egy archeológus, aki egyenesen magának a sötét nagyúrnak jelent és dolgozik, viszont mikor a saját útját szeretné járni, akkor Vader ellene fordul. Magát a karaktert és neki a történetét Kieron Gillen találta ki.

A hírt egyelőre se a Lucasfilm, se a Disney nem erősítette meg, sőt még a Marvel sem, hiszen elméletileg Doctor Aphra sorozatába a Marvel is beszállt, mint kreátor. Hogy ez azt jelenti-e, hogy a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige is részt vesz a széria gyártásában, egyelőre nem tudni. Mi viszont szívesen megismernénk ezt a karaktert is, főleg ha ezzel meg tudják valahogy idézni az eredeti, klasszikus trilógiát. Ti ismertétek Doctor Aphrát? Szerintetek jó ötlet ebből a karakterből egy egész sorozatot csinálni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.