Hirdetés

Rian Johnson szívesen rendezne a The Mandalorian következő évadában

|

A direktor egy podcast keretein belül mesélt a felmerülő ötletéről.

Hirdetés

Rian Johnson nevét az a rajongó is egy életre megjegyezte, akinek nemhogy nem tetszett a 2017-es Az utolsó Jedik, de egyenesen utálta. A messzi-messzi galaxisban játszódó filmek közül ez az alkotás volt magasan a legmegosztóbb: vannak, akik nagyon szerették, és legszívesebben a sorozat ékkövéhez, A Birodalom visszavághoz hasonlítják, vannak, akiknek elment, egy totál átlagos mozinak tartják, és vannak, akik a pokol legmélyebb bugyraiba kívánják. Ennek ellenére Johnson legújabb munkája, a Tőrbe ejtve sokuknak azonnal felkerült a megnézendő filmek listájára, és habár szitkozódtunk a hazai premier eltolása miatt, már csak kevesebb mint egy hónapot kell várni, hogy mozikban derítsük ki, ki is valójában a gyilkos.

Hirdetés

Johnson pedig azonnal a jövőbeli terveivel kezdett el foglalkozni, és nem volt rest ezeket megosztani sem. A ReelBlend névre hallgató online elérhető podcast keretein belül azt nyilatkozta, hogy ha felajánlanák neki, hezitálás nélkül igent mondana arra, hogy rendezzen a The Mandalorian második évadában egy-egy epizódot. A rendező bővebben így nyilatkozott:

"Ember, ha lenne rá időm, egy szempillantás alatt beletenyerelnék! Volt alkalmam meglátogatni az első évad forgatását, és valami fergetegesen nézett ki. Annyira jó bulinak tűnt!"

A The Mandalorioan múlt hónapban vált elérhetővé a Disney+-on, amelyet sajnos idehaza még nem hoztak be. Ezen felül felettébb pozitív kritikákat kap, még annak ellenére is, hogy a legtöbb epizód mindössze 30 percet tesz ki. Így ha Johnsont felengedik a fedélzetre, akkor nagy rá az esély, hogy gyorsan le tudják forgatni a második évadot. Ti mit gondoltok, jó ötlet Johnsont visszaengedni a messzi-messzi galaxisba vagy inkább ne is nyúljon hozzá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.