Hirdetés

Márciusban érkezik Ryan Reynolds új filmje a Netflixre

|

A The Adam Project című filmben Reynolds visszamegy az időben, hogy elsimítsa a dolgokat az apjával.

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Ryan Reynolds egy kis szünetet tart a színészetben, mivel az elmúlt időszakban egyik forgatásról ugrott át a másikra, amitől még ő is besokallt. Valószínűleg a nézők ebből a szünetből még egy darabig nem fognak semmit sem megtapasztalni, hiszen márciusban a Netflix kötelékén belül érkezik az új filmje, a The Adam Project.

Hirdetés

Ebben a filmben Reynolds ismét azzal a Shawn Levyvel dolgozott együtt a direktori székben, akivel a tavaly nyári Free Guyt is elkövették, úgyhogy ez mindenképp ígéretes kiindulási alap. Reynolds ezúttal egy Adam nevű időutazót fog alakítani, aki azért megy vissza az időben, hogy az időközben elhunyt apjával dűlőre juthassanak. Walker Scobell fogja játszani az ifjú Adamet, míg a szülők szerepében Mark Ruffalót, illetve Jennifer Garnert láthatjuk viszont. Mellettük még Zoe Saldana, Catherine Keener és Alex Mallari Jr. is felbukkannak majd nagyobb szerepekben.

Reynoldsot ezután már csak valószínűleg karácsony környékén láthatjuk viszont, amikor is a Spirited című filmben Will Ferrell oldalán fognak együtt énekelni egy karácsonyi musicalben. Hogy mit hoz a 2023 Reynolds szempontjából, azt nem tudjuk, mindenesetre a The Adam Project március 11-től megtekinthető lesz a Netflix kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.