Hirdetés

Margot Robbie főszereplésével készülhet az Ocean’s Eleven előzményfilm

|

A filmet a Botrányt is jegyző Jay Roach rendezheti.

Hirdetés

A Warner Bros. egyelőre nem akarja elengedni az Ocean's Eleven franchise kezét, és miért is tennék? Elvégre a számok végtelen halmazának köszönhetően valóban a végtelenségig lehet folytatni és iterálni az eseményeket, csak a címben szereplő számokat kell lecserélni. Ezúttal azonban mégsem előre, hanem inkább a múltba megy vissza a stúdió, miután Jay Roach rendezővel a fedélzeten kezdtek el fejleszteni egy előzményfilmet.

Hirdetés

A projekt hivatalosan még nem került berendelésre, úgyhogy az is benne van a pakliban, hogy végül semmi sem lesz belőle. Ám Margot Robbie elköteleződése a film mellett máris egy olyan tényezőt jelent, ami a projekt megvalósulását vetíti előre. Amennyiben a stúdió elégedett lesz a szkripttel, úgy 2023 tavaszán kezdődhetnek el a forgatási munkálatok.

A 2000-es évek elején Steven Soderbergh rebootolta az eredeti 1960-as filmet, amit végül trilógiává egészített ki. 2018-ban Ocean's Eight címen kaptunk egy újragondolást az alapkoncepcióból, melyben csak nők kerültek be a tolvajbizniszre szakosodott csapatba. Az új film korai státusza miatt még nem lehet tudni, hogy ezúttal milyen felállású lesz a társaság, mindenesetre az Oscar-jelölt Robbie és Roach jelenléte miatt máris pozitívak a film kilátásai. A színésznő és a rendező egyébként már a 2019-es Botrányban is együtt dolgoztak.

Ti szerintetek szükség van egy új Ocean's Eleven filmre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.