Hirdetés

Máris a Békeharcos folytatásáról beszél James Gunn

|

Az első évad még csak be sem mutatkozott, de a rendező alig várja, hogy ismét együtt dolgozhasson a stábbal.

Hirdetés

Vasárnap érkezik az HBO Maxra a tavalyi Suicide Squad spin-off sorozata, a Békeharcos, amit a filmhez hasonlóan James Gunn rendezett. Az előzetes kritikák eddig igencsak pozitív kicsengésűek,  a sorozat zenéit Gunn pedig már fel is rakott Spotifyra, amit szintén imádnak a rajongók. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nemcsak a nézők lelhetik majd élvezetüket a szériában, hanem a stábtagok számára is sok örömöt szerzett a forgatás.

Hirdetés

Gunn a Screen Rantnek adott interjújában fejtette ki terjengősen, hogy John Cenával milyen jó viszonyba kerültek, és már el is döntötték, hogy életük végéig ezen a szérián fognak együtt dolgozni.

"87 évaddal tervezünk. De tényleg, Johnnal ezt 150 éves korunkig szeretnénk csinálni. Na de viccet félretéve, tényleg szeretnénk folytatni. De nagyon. Egy nagyszerű csapattal dolgoztunk együtt. Johnnal és Jenn-nel (Holland) már eleve jóbarátok voltunk, valamint Steve Ageevel is. Aztán ott van Danielle (Brooks) és Chuk (Iwuji) - Chuk a legjobb barátaim egyike. Ő a Galaxis Őrzői 3 egyik központi karaktere, és valósággal ellopja a show-t. Egyszerűen remek emberekkel dolgozhattam együtt, és alig várom, hogy folytathassuk a közös munkát."

A végső döntés a második évadot illetően a Warneré lesz, ám egyelőre elképzelhetetlennek tűnik, hogy Gunn-nal és a kritikusok jóváhagyásával megbukjon ez a projekt már az első szezont követően. Ti kíváncsiak vagytok a vasárnapi premierre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.