Hirdetés

Máris kiderülhetett, ki veheti át Johnny Depp szerepét a Legendás állatok franchise-ban

|

A gyártó nem érte be nála kisebb névvel.

Hirdetés

A múlt héten robbant a hír és okozott netszerte hatalmas felháborodást, hogy miután Johnny Depp sajtópert veszített a brit Sunnal szemben, amelyik asszonyverőnek nevezte korábban, a Warner Bros. nyomban megkérte, hagyja ott Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok-filmekben. Véleménycikkünkben értekeztünk róla, miért lehetett törvényszerű a színész menesztése, mostanra ráadásul már az is kiderült, hogy ki helyettesítheti a franchise-ban.

Hirdetés

A stúdió ugyebár megígérte, hogy mielőbb új színészt keresnek a szerepre, és a jelek szerint már meg is lehet az első számú jelölt a Hannibalból ismert Mads Mikkelsen személyében, aki a Deadline értesülései szerint korai tárgyalásokat folytat a csatlakozásról. A dán színész már nem egyszer megmutatta gonosz mivoltát, és a blockbusterekben sem tapasztalatlan, hiszen előbb a Star Wars, majd a Marvel Moziverzum berkeiben is tiszteletét tette, ahogy a 21. Bond-kalandban, a Casino Royale-ban is.

Egyelőre tehát Mikkelsen nem vette át hivatalosan a sötét varázsló megüresedett szerepét, de amennyiben sikerül nyélbe ütni a szerződést, és ez igen valószínű, akkor őt köszönthetjük majd az új Gellert Grindelwaldként a franchise további sztárjai, Eddie Redmayne és Jude Law oldalán. A stúdió jövő novemberről 2022 nyarára ütemezte át a harmadik Legendás állatok-film premierjét, egész pontosan 2022. július 15-ére.

Ti mit gondoltok erről a szereposztásról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.