Hirdetés

Máris sínen van az Andor második évada

|

A Disney+ Star Wars spin-off szériájának folytatása már ősszel forogni fog.

Hirdetés

Bár konkrét premierdátummal továbbra sem rendelkezik a Disney+-ra érkező Star Wars spin-off sorozat, az Andor, az egyik színészének hála már tudjuk, hogy legalább két évaddal terveznek vele. Stellan Skarsgard kotyogta el a Dagens Nyheter című svéd újságnak, hogy már ősszel foroghat a második évad forgatása.

Hirdetés

Skarsgard a következőket mondta: 

"Júliusban kezdjük a Dűne 2 forgatását, majd ősszel jön el az ideje a Star Wars széria, az Andor második évadjának. Nem tudom, hogy mikor kezdik el vetíteni (az első évadot). Még odébb lesz (a premier), hogy lehetőleg ne teljen el sok idő az első és második évad között."

Egyrészt nemcsak az derült ki, hogy érkezik a folytatás, hanem az is, hogy a két szezon szorosan összefügghet egymással - legalábbis más okot egyelőre nem találunk arra, miért emelte ki Skarsgard a két évad közötti rövid átmenet fontosságát. Még csak arról sincs szó, hogy a közreműködő színészeket szorítja a sűrű menetrendjük, mivel az első évad munkálatai már korábban befejeződtek.

Az Andor sorozat 5 évvel a Zsivány Egyes eseményei előtt fog játszódni. Tony Gilroy szériájába visszatér Diego Luna a címszereplő Cassian Andorként, mellette pedig Skarsgard, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, Genevieve O'Reilly, illetve Forest Whitaker is feltűnnek majd. A 12 részes első évad várhatóan 2022 második felében fog debütálni, és nem lennénk meglepve, ha a The Mandalorian harmadik évada előtti október-novemberi idősávban kerülnének fel a részek a Disney+ kínálatába.

Ti várjátok már ezt a Star Wars-sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.